ÖZCANLI ÖĞRENCİLERDEN RESİM SERGİSİ”

ÖZCANLI ÖĞRENCİLERDEN  RESİM SERGİSİ”

Edremit ilçesinde bulunan Özel Özcan İlk Öğretim Okulu Öğrencileri yılsonu Resim Sergisi” büyük ilgi çekti.




Edremit ilçesinde bulunan Özel Özcan İlk Öğretim Okulu Öğrencileri yılsonu Resim Sergisi” büyük ilgi çekti.
Edremit ilçesinde bulunan Özel Özcan İlk Öğretim Okulu Öğrencileri yılsonu etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerin ürettiği eserlerini Edremit Cumhuriyet Meydanı`nda hazırladıkları çalışmaları bir çadır içerisinde sergiledi.

Özel Özcan İlköğretim Okulu kuruluşunun 12. yılında Öğrenciler tarafından üretilen eserler Edremit Cumhuriyet Meydanı`nda bir çadır içerisinde açılan stantta toplam 650 öğrencinin üretimi olan 5 bin adet eser 11. kez sergileniyor. Beş gün süre ile açık kalacak olan sergide öğrencilerin ürettiği resim, heykel, el işleri ve zekâ oyunları yanı sıra kavanozlar içerisindeki küçük hayvan ve böceklerin sergilenmesi özellikle küçük öğrencilerin büyük ilgisini çekiyor.

Özel Özcan İlk Öğretim Okulu öğrencileri yılsonu Resim Sergisi” büyük ilgi çektiğini ve özellikle çocukların dünyasına hitap eden eserlerin çocuklar tarafından uzun uzun incelendiğini ve serginin 5 gün boyunca açık kalacağını açıklayan Edremit Özel Özcan İlköğretim Okulu Müdürü Ramazan Kabataş,   Sergimizde kreş, anaokulu ve ilköğretim okulu öğrencileri dahil toplam 650 öğrencinin üretimi olan 5 – 6 bin civarı eser sergileniyor. Sergimizi hazırlayan öğretmen ve üreten öğrencilerimize, resim sergimize ilgi gösteren tüm Edremitlilere teşekkür ediyoruz" dedi.

Okul Müdürü Ramazan Kabataş, Özel Özcan İlk Öğretim Okulu Öğrencileri Yılsonu Resim Sergisi”nin ileriki yıllarda da gelişerek devam ettireceklerini söyledi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli